Trenger du en spesiell kake til en spesiell anledning? Hos oss kan du bestille alt fra tradisjonelle marsipankaker til spreke fargeklatter som prikken over i'en til barnebursdagen. Bryllup? Ingen problem, bare si hva du vil ha.

Du finner de vanligste kakene her på denne siden. Ønsker du noe mer spesielt, kan du se eksempler nedover på denne siden, og sende oss en melding via skjemaet nederst. Jo mer informasjon du gir oss, jo bedre treffer vi.

KONDITORKAKER FRA BRUSTADBAKEREN

BURSDAGSKAKE

20 cm kake med flott dekor!
Pris: 900,- (høy, ekstra pynt)

BLØTKAKE

Klassikeren! Pris fra 350,-
Som avbildet: 845,- (26 cm)

MARSIPANKAKE

Til alle anledninger! Pris fra 350,-
Som avbildet: 950,- (30cm)

SJOKOLADEKAKE

Lekkert og smakfullt! Pris fra 350,-
Som avbildet: 900,- (20 cm, høy)

INSPIRASJON

Sjokoladekake 30x40 cm

Denne sjokoladekaken har sjokoladekrem inni og utenpå, samt bringebærsyltetøy inni. Den er pyntet med sjokoladedekor og bær. En kake på 30x40 cm gir ca 40-45 stykker.

Dåpskake 30cm

Dette er en spesialbestilt marsipankake til dåpsfest. Kaken har farget marsipandekke og noe spesiallaget marsipandekor. Kaken er spesialbestilt, og laget ut ifra kundens beskrivelse.

Bløtkake 26cm

Her har kunden ønsket seg en bløtkake med blomsterformet fløtekremdekor. Kaken er laget ut i fra et bilde kunden sendte oss. Kaken er gluten- og laktosefri. Inni er det jordbærsyltetøy.

Spiderman 18cm

Her har kunden bestilt en 18cm marsipankake formet som Spiderman sitt ansikt. Lokket er laget i farget marsipan, og inni kaken er det vanlijekrem og bringebærsyltetøy.

OM KONDITORKAKER

Ja! Alle kakene våre er i utgangspuntket glutenfri.

Noen ganger er det gluten i dekoren, men om du velger alternativet 100% glutenfri når du bestiller vil vi passe på å ikke bruke dekor med gluten.

Ja! De fleste kakene lages med laktosefri fløtekrem.

Noen ganger er det laktose i dekoren, og dersom du ønsker kan du bestille kake med vanlig fløtekrem.

Du kan uansett velge alternativet Laktosefri når du bestiller kaken dersom du ønsker det, så vil vi passe på å kun bruke 100% laktosefri produkter.

Ja! Vi kan lage det meste av kaker, enten du ønsker bryllupskake i flere etasjer eller en sjørøverkake, spidermankake eller fotballkake til barnebursdagen. Bruk alternativet Spesialkake når du bestiller.

Når du bestiller Spesialkake, kan du laste opp bilde og skrive melding om hva du ønsker, så prøver vi å lage mest mulig likt det. Vi tar alltid kontakt for å avtale pris og eventuelt spesielle forutsetninger.

Kaken bestilles med en grunnpris, og du indikerer når du ønsker kaken i handlekurven. Bestillingen er ikke bindende før du har bekreftet endelig pris og leveringstid.

Vi trenger 2 virkedager for å lage konditorkaker. Det vil si at om du bestiller i løpet av mandag, kan vi ha kaken klar til deg torsdag. Bestiller du onsdag, er kaken klar mandag.

For spesialkaker må du påregne noe lenger leveringstid. Bestilling av spesialkaker er ikke bindende før du har godkjent endelig pris og leveringstid.

Ta gjerne kontakt på post@brustadbakeren.no dersom du trenger mer info, eller om det haster. Noen ganger klarer vi å ta hastebestillinger.

Du betaler i kassen når du henter varene dine.

Ja, du velger hentested når du bestiller kaken.